Gena – Aman

 E gjithë bota le ta dij…se unë atë e dua.
Am——————–E——————Am—
E gjithe bota le ta dij…se unë atë e dua..
Am——————-E——————-Am—-
e n’fund do pi raki dhe do ti them të duaa…
Am—————E——————-Am——–
e n’fund do pi raki dhe do ti them të dua….
Am—————E——————–Am——-

Amaaann..amaaan zemra ime për ty qanë
-Dm———-Am——-E—————Am—-
amaannn…amaaan zemra ime për ty qanë
-Dm———-Am——-E—————Am—-

(akordet perseriten)