Kenget e

Eugent Bushpepa – Mall

Gëzim Hajdari – A thu kam harru

Ilir Shaqiri – Engjujt Arberor

Minatori – E di se do te shohe

Minatori – Engjell

Marigona – Tash shko

Jericho – Kur Do Te Pushoje Kjo Kenge

Fisniket – Kenga ime

Njazi Bytyqi – Eja e Dashur

Aleksander Gjoka – Zemra e Nje GruajeAkorde.al - © Akordet jane prone intelektuale e autoreve.

Kontakto | Përralla dhe Fëmijët |

RSS Feed.